Tagasi normaalsusesse

Praeguse seisuga tundub, et hakkame taas tagasi normaalsusesse jõudma. Järge mööda olema ka tellimustega uuesti järje peale saanud ning ootenimekiri hakkab vaikselt vähenema. Toetame taas ka MTÜ Kagu-Eesti Lasterikkad ühingut väikse panusega. Neil on sellel kuul ka sünnipäev tulemas, seega palju õnne ka meie poolt.

Hetke seisuga on tikkimismasin ka natukene rahulikumas tempos tööd saanud, kuid t-särgi pressid on vatti saanud ikka kõvasti. Eks oma osa ole ka selles, et suvi on tulemas. Lõpuks ka Eestisse. Kuigi veel mõnda aega tagasi oli küll tunne, et kas see suvi üldse kohale jõuab. Lisaks t-särkidele on hakanud ka suve puhul nokamütsi tellimusi taas tulema – nii tikandi, logodega kui ka lihtsalt mõne tekstiga. Talvel telliti nokamütse suhteliselt vähe – huvitav küll miks….

Ehk kokkuvõtvalt võib öelda, et töine nädal taas olnud ja uus nädal paistab. Vähemalt peaks nüüd nii IT osakonnal kui ka Bossi KT-l kool järgmise nädalaga lõppema. Kuid selle eest umbes juulis peaks meie uus tegelane Roki hakkama käima koerte koolis. Et ka tema oskaks lõpuks meil kontoris käituda.

 


Allikas: Tagasi normaalsusesse NetiKink