Nädala kingiidee-tikandi või pildiga nokamütsid!

Oma disain teeb nokamütsi omanäoliseks ning huvitavaks

Nokamüts on asendamatu aksessuaar aastaringselt-olgu talv või suvi, nokamüts leiab igal ajal kasutust. Kui õues särab päike, aitab nokamüts kaitsta silmi ja nägu päikese eest. Nokamüts on niivõrd universaalne ja praktiline toode, et sobib kingituseks kõikidele ning igal elualal toimetajale. Näiteks autojuhtidele on tegemist väga  vajaliku tootega, sest neid pimestab tihti ere päike ning sõidumugavus oleks muidu häiritud. Ka spordihuvilised  tunnevad suurt rõõmu nokamütsist, sportimisel on pea enamikel inimestel müts peas, sest see on kõige mugavam valik. Ja loomulikult kantakse nokamütse nii aias toimetades, kui ka lihtsalt igapäevaselt. Olgu tegu lapse või täiskasvanuga – oma nimega mütsi kannab uhkusega igaüks ja miks mitte teha hoopis kingitus iseendale ja tellida omale isikupärane nokamüts, millega saate teistest eristuda. Lisaks nimelistele mütsidele on ka mitmeid muid alternatiive, kuidas nokamütsi kujundada- võib valida hoopis hüüdnime, perekonnanime, ametinimetuse või lihtsalt mõne naljaka sõna, mis kandjale midagi tähendab. Samuti on hea idee tellida nimeline nokamüts suvepäevadeks, spordiüritusteks või muudele sündmustele, kus ühtne stiil läbivaks jooneks sobib. Nokamütsile mõnusaks alternatiiviks on päikesevisiir, mis kaitseb efektiivselt silmi ereda päikese eest, kuid samas jätab peale rohkem hingamisruumi. Päikesevisiir sobib suurepäraselt nii sportimiseks, kui ka igapäevaseks kandmiseks. See on mõnus suvine kingitus sõbrale või lausa tervele sõpruskonnale ühiste ürituste meeleolukamaks muutmiseks. Ettevõttetele hea nipp- oma firma nimega päikesevisiire saab kasutada suvepäevadel, spordiüritustel või kinkida tänutäheks töötajatele ja partneritele. Nokamütsid ettevõtte logodega ning tekstiga on ühed populaarseimad firmakingitused. Mida aeg edasi, seda praktilisemaks firmakingitused lähevad ning nokamüts on just selline toode, mida kasutatakse ja märgatakse palju ning niimoodi on ettevõtte logo hästi nähtav. Nii on lihtne reklaamida oma kodulehte, firmat või mingit muud üritust sest sõnum ja/või pilt on hästi nähtav avalikus ruumis liikudes.

Lihtne päikesevisiir või nokamüts on võimalik teha sublimatsioonitrüki või tikandi abil täiesti omanäoliseks ja ainulaadseks. Ainukeseks piiriks toote disainimisel on Teie enda fantaasia- mida lennukamalt lasete ideedel lennata, seda ägedam on lõpptulemus. Ja lisaks võite kindel olla, et sellist omanäolist kingitust teist ei leidu. Valige välja sobiv kingitus ja meie kujundame selle Teie kava järgi just selliseks, nagu soovite. Ja kui Teil ei ole veel päris kindlat mõtet, mis kingisaajale rõõmu võiks valmistada siis andke teada ja arutame koos. Tänu meie pikaaegsetele kogemustele jõuame kindlasti ühiselt sobiva lahenduseni. Lõpptulemuseks on kingituseks midagi täiesti ainulaadset! Piiluge kindlasti ka meie valmis kujundusega kingiideid, nende hulgas leidub nii armsate soovide, kui ka lahedate humoorikate kujundustega kingiideid.

NetiKink kingituste e-poest

NetiKink e-pood on ühe suurema fotomeenete ja personaalsete kingituste valikuga e-pood Eestis. Meie poest leiate suurel hulgal erinevaid kingitusi ja kingiideid – nagu näiteks fotokruusid, t-särgid erineva trükiga, fliisid trükiga, tikanditega saunalinad ja käterätikud ning palju teisi huvitavaid tooteid. Fotomeened on väga universaalsed kingitused, mis sobivad hästi kingituseks sünnipäevaks, isadepäevaks, jõuludeks, sõbrapäevaks ja paljudeks teisteks tähtpäevadeks. Fotomeenete puhul on iga toode eriline ja isikupärane. Kui jääte hätta erinevate tähtpäevade jaoks kingituste valimisega, siis on meie lehel ka spetsiaalne Kingiideede leht, kust leiate võimalike ideid isadepäevaks, reklaamkingitusteks, sünnipäevaks ja teisteks tähtpäevadeks.

Meie tooted on pärit Euroopa suurimatelt tarnijatelt ja kuna toome enamus vastavaid tooteid ise maale, siis on ka hinnad tihti soodsamad, kui teiste fotomeenete pakkujate juures. Praktiliselt kõik tooted on meil kohe laos olemas ja samuti valmistame praktiliselt kõik tooted (selle all mõtleme siis tootele trükkimist või muul moel kohandamist) ise. Teie tellimust ei saadeta kuskile kolmandasse firmasse tegemisele vaid selle teevad valmis meie klienditeenindajad. NetiKink kontor ja tootmine asub meil Keilas, kus meil on ka väike esindussalong, kuid pood on täielikult internetipõhine ja saadame oma tooteid kõikjale üle Eesti. Meie salongist leiate nüüd ka lisaks fotomeenete valikule ka huvitavaid teesid, kohvisid ja maiustusi. Seega on Teil võimalik tellida kingituseks ilus fotomeene ja selle juurde ka kõik muu kinkimiseks osta. Transpordi valikutest on saadaval SmartPost, Omniva pakiautomaadid  ning Venipak ja Smartkuller. Kuid loomulikult võite ka ise Keilasse NetiKink salongi oma tellimusele järgi tulla – siis ei lisandu mingeid transporditasusid.

Teie unistused, meie teostus! Unikaalsed ja kordumatud kingitused!


Allikas: Nädala kingiidee-tikandi või pildiga nokamütsid! NetiKink