Mälestus on emadepäevaks kordumatu kingitus

Kuidas miinusest sai pluss

Seinakell Parimad veedetud hetked

Minu esimesel emadepäeval unustati mind ära, mind kui ema. No kui aus olla, siis unustasin ka mina oma abikaasa tema esimesel isadepäeval ära. Iseenda õigustuseks võin öelda, et esimesel isadepäeval oli meie poeg enam-vähem kahenädalane ning igasugused tähtpäevad olid viimased asjad meie mõlema mõtetes. Noorhärra arvates oli öö päev ning päev öö ja voodis magamine oli tema arvates kellegi teise jaoks mõeldud. Hullud ajad, mida meenutada…

Aga tulles tagasi esimese emadepäeva juurde, siis ma olin selle unustamise peale solvunud, ikka väga solvunud. Aga sellest solvumisest kasvas välja midagi ülimalt positiivset – peale seda pole mind kordagi ära unustatud. Hoopis vastupidi – oma mälusoppidest võin leida mitmeid ja mitmeid mälestusi armsatest üllatustest, nunnudest žestidest ja ühistest tegevustest.

Meenub üks emadepäevaga seotud lugu, kuidas meie esiklaps oli nõus minu kingi nimel mängu paneme kogu oma kokku hoitud taskuraha. Hiljem selgus siiski, et issi oli lapse peale halastanud ja võtnud vaid väikse osa kogu summast temalt. Ent kingitus oli armas ning vajalik ja lapse žest sinna juurde tõi heldimuspisarad silma.

Kogu selle jutu mõte on taaskord see, et see ühine aeg, ühised ettevõtmised ja ühised mälestused on kõige, kõige parem kingitus, mida üldse teha saab emale või vanaemale. Need samad mälestused on ka see jõud, mis vahel aitab rasketest aegadest ning elus ettetulevast negatiivsest üle saada ning edasi minna.

Kaunis kingitus kui mälestus

Fotokristall

Aga pealkirjas olev lause – mälestus on emadepäevaks kordumatu kingitus – omab meie kingituste e-poes ka hoopis teist tähendust. Meilt saabki tellida kingituseks mälestuse. Küsid kuidas? Vastus on lihtne. Me saame pildi kujusse talletatud mälestustest teha omakorda tähelepanutõmbavad ja kordumatud kingitused. Sellisteks mälestusitalletavateks kingitusteks on fotokristallid, fotopaneelid, fotokivid ja tegelikult ka seinakellad. Ja emadepäevaks sobivad need suurepäraselt, sest selline kingitus paneb iga ema või vanaema südame rõõmust hüppama ning hingekeeled helisema.

Kõik eelpool nimetatud tooted on head alternatiivid tavalisele fotoraamis pildile ja samas on need ka kaunid kodusisustuselemendid, mida mitte kellelgi teisel ei ole – ainulaadsed.

Paljud inimesed, just veidi kauem siin maailmas elanud tegelased, vastavad, kui neilt küsida kingituste kohta, et ei ole midagi vaja, asju on juba niigi palju aastatega kogunenud. Vat kui oled saanud sellise vastuse kingisoovi küsimuse peale, siis tasub mõelda fotokristallide, fotokivide või seinakella peale, sest need ei ole tegelikult asjad, need kannavad mälestust ja see on väga väärtuslik.

Oleme nende toodete peale talletanud ka väga vanu mälestusi (nt. kuldpulmaks pulmapäeva jäädvustusega fotokivi) ja need on sellised tellimused, mis isegi minul kui tegijal, kes kingisaajaid ei tunne, tekitab tugevaid emotsioone. Siis jääb üle vaid aimata, mis tunne tekib kuldpulmalistel.

Olen aastate jooksul kogenud, et teiste positiivsed emotsioonid, mille mina saan vormida kingituseks, mõjuvad ka mulle positiivselt  ja seda võin nimetada oma töö üheks suuremaks plussiks.


Allikas: Mälestus on emadepäevaks kordumatu kingitus NetiKink