Negatiivne nädal, sest oli palju positiivseid

No on ikka sassi see elu läinud. Positiivne on negatiivne ja negatiivne on positiivne.

Aga selline see 2020 aasta juba on – segi nagu Kört-Pärtli särk pühapäeva hommikul.

Käes on meie aasta kiireim aeg, sinna juurde lisatuna viiruse teine laine ning minus on valdavas ülekaalus negatiivsed tunded. Olen ärevil, hirmul, mures, lisaks väsimus. Kuna sellel nädalal tuli mitmeid teateid, et haigestunud on lähedased ning head sõbrad, siis esmalt mure nende pärast ning siis mure meie enda pere tervise pärast.

Mis saab, kui mina või Vahur jääme haigeks? Aasta kiiremail ajal, siis kui e-poodi tiksub tellimusi ja elektrooniline tahvel on töid täis ning mina toimetan nendega üksi? Milline ebakindlus ja see on asi, mida ma ei armasta. Loomulikult, kui sellised küsimused tekkisid, siis hakkasime ka kohe plaane koostama, ikka terve tähestiku jagu. Ja ega hetkel muud teha ei saagi, kui paluda tervist. Nii neile, kes paranevad, kui meie enda perele, et ei haigestuks. Püüame hoida ka suhtlustes madalat profiili ja “kohtuda” ekraanide kaudu, samuti kasutada ka ise enam e-poode (mis see ütlus ongi, et kingsepp on paljajalu… 🙂 )

Aga võtame siis selle negatiivse kokku positiivse noodiga – sellel nädalal sadas alla esimene lumi. See oli esimene ka meie Roki jaoks ja see neljajalgne läks puha pöördesse. Algul ei tahtnud sisse astuda (isver, selline külm ollus), siis mõtles, et süües saaks selle kiirelt hävitada ju (oot, mis mõttes suus sulab ära) ja siis avastas, et lumes saab teha koera drifti (mmmmm….mis lõbu). 🙂

Oleme siis terved ja püüame meeleolu hoida positiivse ning testid negatiivsed!

Piret


Allikas: Negatiivne nädal, sest oli palju positiivseid NetiKink