Jõulukingituste hooaeg on alanud

Jõulukingituste valmistamine käib täie hooga

Ja ongi käes detsember. Paljude jaoks üks rahulik aeg, mil oodatakse aasta lõpu vabasid päevi. Eks mingil määral ootame ka meie neid, kuid enne tuleb need kolm nädalat veel üle elada. Nüüd on jõulukingituste hooaeg alanud ja seda on näha ka juba tallimustes. Tore on näha, et leidub tellijaid, kes mõtlevad pikemalt ette ja on oma aasta lõpu tellimused juba novembris ära teinud. Eelmisel nädalal saime juba ka ühe kõne, kus küsiti fotokivide kohta, et kuidas need kingituseks sobivad jne. Esilagu arvasin, et tegu taas ühe rühma/klassi jõulukingitustega, kuid siis selgus, et uuritakse hoopis lõpukingituste kohta. Et kui fotokivide idee edasi sobib, siis võetakse umbes aprillis või mai alguses uuesti ühendust. Mõned plaanivad tõesti pikemalt ette ja seda on meil rõõm näha. Sest kuigi püüame tellimusi endiselt kiiresti täita võib vahest ikka ka tõrkeid ette tulla.

Kuid mõned huvitavamad märksõnad veel eelmisest nädalast – valmis sai üks suur hommikumantlite tellimus – meil pole kunagi kontoris nii palju korraga hommikumantleid olnud. Tikkimismasin oli nädal aega hommikust õhtuni töös. Päris tossu ta veel välja õnneks ei ajanud, kuid ajud keeras vahepeal endal krussi küll ja pidi tehniku abiga korra ka kogu süsteemi täis restart teha. Peale seda tekitas ka väikse ehmatuse veel – sest tarkvara järgi oli järsku meil 12 nõelaline masin. Kuid õnneks sai see parameetritest kiiresti ümber muudetud ja nüüd teab ta taas, et ta on ikka 15 nõelaga. Sest kuigi üks suur tellimus sai valmis – on juba mitu üsna tehnilist ja detailset suurt tikkimistööd ootel.

Ka uus spets laser on saanud korralikult tööd ja ka sellega tulemused on olnud väga head. Täis värvilised tassid, erinevad klaasist tassid jne – väga palju selliseid kujundusi ja lahendusi, mida aasta tagasi veel ei saanud teha. Nüüd pole valge värv enam probleemiks. Näiteks tellis üks neiu mitmele noormehele, kes pidid tema ealised olema (ca 70+ vanus) terve portsu jõuludeks erinevate kujundustega klaasist tasse. Kusjuures kujunduse osas oli meil suht vaba voli. Klient jäi lõpuks rahule ja meie ka – sest tehtud sai midagi erilist taas.

Kahju on ainult sellest, et kõiki pilte ei saa kohe näidata. Ei taha lihtsalt kogemata kellegi üllatust ära rikkuda. Nii ootame enamasti paar kuud ja siis paneme mõnest olulisemast tööst kuskile ka mõne pildi ülesse.

NetiKink kingituste e-poest

NetiKink e-pood on ühe suurema fotomeenete ja personaalsete kingituste valikuga e-pood Eestis. Meie poest leiate suurel hulgal erinevaid kingitusi ja kingiideid – nagu näiteks fotokruusid, t-särgid erineva trükiga, fliisid trükiga, tikanditega saunalinad ja käterätikud ning palju teisi huvitavaid tooteid. Juhul,  kui jääte hätta erinevate tähtpäevade jaoks kingituste valimisega, siis on meie lehel ka spetsiaalne Kingiideede leht, kust leiate võimalike ideid isadepäevaks, reklaamkingitusteks, sünnipäevaks ja teisteks tähtpäevadeks. Samuti on meie lehel spetsiaalne filter, mille abil on võimalik kiiresti ja lihtsalt leida tooteid meie valmis kujunduste seast – leht, mis on kiiresti populaarsust kogunud kingituste otsijate seas.
Meie tooted on pärit Euroopa suurimatelt tarnijatelt ja kuna toome enamus vastavaid tooteid ise maale, siis on ka hinnad tihti soodsamad, kui teiste fotomeenete pakkujate juures. Praktiliselt kõik tooted on meil kohe laos olemas ja samuti valmistame praktiliselt kõik tooted (selle all mõtleme siis tootele trükkimist või muul moel kohandamist) ise. Teie tellimust ei saadeta kuskile kolmandasse firmasse tegemisele vaid selle teevad valmis meie klienditeenindajad. NetiKink kontor ja tootmine asub meil Keilas, kus meil on ka väike esindussalong, kuid pood on täielikult internetipõhine ja saadame oma tooteid kõikjale üle Eesti. Meie salongist leiate nüüd ka lisaks fotomeenete valikule ka huvitavaid teesid, kohvisid ja maiustusi. Seega on Teil võimalik tellida kingituseks ilus fotomeene ja selle juurde ka kõik muu kinkimiseks osta. Transpordi valikutest on saadaval SmartPost, Omniva pakiautomaadid ja Venipaki kulleriga. Kuid loomulikult võite ka ise Keilasse NetiKink salongi oma tellimusele järgi tulla – siis ei lisandu mingeid transporditasusid.

Teie unistused, meie teostus! Unikaalsed ja kordumatud kingitused!


Allikas: Jõulukingituste hooaeg on alanud NetiKink